REFERAT

                                       FRA ÅRSMØTET I URSVIK VEL
HELLVIKTANGEN 28.06.05 KL 20.30

 

  1. 1. Knut Næsje åpnet møtet. Roger Bjørnstad ble tatt til ordstyrer, Anders Syltevik til referent.
  2. 2. Terje Haug og Tom Lerdal ble tatt til å signere protokollen.
  3. 3. Innkallingen ble godkjent.
  4. 4. Referatet fra årsmøtet –04 ble godkjent.
  5. 5. Styrets beretning ble godkjent.
  6. 6. Regnskap og revisjonsberetning ble godkjent.
  7. 7. Styret har tatt Anders Syltevik til bryggesjef for vellets småbåtbrygge. Syltevik redegjorde for bryggas tilstand, og for videre planer. Tegninger ble utdelt for å vise hva styret tenker seg som videre utvikling av vellets område i bukta. En lang diskusjon utspant seg. Styret ønsket å sende Sylteviks tegninger videre til sin entreprenør-kontakt for uttegning og byggemelding av ny trebrygge og flyteanlegg separat. Motforslaget fra Bjørnson var å få tegnet det hele ett sted, og så gå anbudsrunde. Styret mente dette kunne forsinke prosessen. Haug hevder at i Oslo-fjorden er det kun en entreprenør som har en pram som kan gå inn og pæle osv på så grunt vann, hvilket stemmer overens med Sylteviks erfaring. Avstemning viste at 23 stemmer støttet styrets framgangsmåte, mens 5 stemte for Bjørnsons forslag.

Styret vil dermed fortsette arbeidet med å skaffe flere båtplasser i bukta. Syltevik konkluderer at han er mindre optimistisk mht dette enn før møtet.

  1. 8. Et innkommet forslag ønsket å ta slammingssaken i bunnefjorden opp i fellesvellet. Styret orienterte om at fellesvellet allerede har behandlet dette, og at Oslo havnevesen nå planlegger slamdumping i ytre Oslofjord.
  2. 9. Budsjettet for –06 ble gjennomgått.

ISI-banen tilhører vårt vel med ¼. Styret pålegges å sjekke om dette er tinglyst.
Revisor påpeker at vellets eiendom både på ISI-banen og i bukta heretter skal  inn i regnskapet som eiendeler.