Punkt 8  Vedtektsendringer
For at medlemskapet skal gjenspeile den reelle bruken av veiene, foreslår styret endring av paragraf 2, annet avsnitt. Endringen er uthevet.

Gammel
For grunneiere er medlemskapet knyttet til gårds- og bruksnummer slik at ett gårds- og bruksnummer utgjør ett medlemskap. Dersom flere gårds- og bruksnummer har samme eier og er direkte tilknyttet én, og kun én bruksenhet kan disse likevel utgjøre kun ett medlemskap dersom eieren ønsker dette. Dersom det er flere bruksenheter på ett og samme gårds- og bruksnummer kan disse utgjøre flere medlemskap dersom eieren ønsker dette. Det samme gjelder for eiendommer uten bruksenheter.  Med bruksenheter menes både bolighus og fritidsbolig, samt flerbruksbolig med hver sin part.  Tilsvarende for ervervs virksomhet.

Ny
For grunneiere er medlemskapet knyttet til gårds- og bruksnummer, slik at ett gårds- og bruksnummer utgjør ett medlemskap, dersom det kun er en boenhet på eiendommen.  Dersom det er flere boenheter på ett og samme gårds- og bruksnummer må hver boenhet, dersom de er i bruk, ha et medlemskap tilknyttet hjemmelshaver av eiendommen.  Med boenhet menes i denne sammenheng bolighus, flerbruksbolig og fritidsbolig. Tilsvarende for ervervs virksomhet. Dersom flere gårds- og bruksnummer har samme eier og er tilknyttet kun én boenhet kan disse utgjøre kun ett medlemskap dersom eieren ønsker dette.
Det samme gjelder for eiendommer uten boenheter

Punkt 9 Grense mellom Ursvik veilag og Olavsvei veilag

Styret foreslår at grense mellom Ursvik veilag og Olavsvei veilag flyttes fra grense ved Olavsvei 30/34 og Olavsvei 29/31  til krysset Olavsvei / Dagsvei av praktiske grunner.

Punkt 11 Grunnavgiften

Styret foreslår å øke grunnavgiften med kr 100,00 til kr 700,00.