Styrets sammensetning etter årsmøtet 2016 har vært :

Hva Hvem På valg
Leder Mille Rønning 2017
Styremedlem Line Capjon 2017
Styremedlem Alexander Meltzer 2018
Styremedlem Svante Aullis Löwenborg 2017
Styremedlem Helle Katrine Aas 2017
Varamedlem Magnus Fjogstad 2017
Varamedlem Ole Herman Sønsterud 2018


Monica Telle har vært revisor og ble gjenvalgt som revisor. Knut Næsje har fungert som kasserer/forretningsfører.

Valgkomiteen har bestått av Tom Lerdal, Magnus Fjogstad og Øystein Skjælaaen siden årsmøte 2014. De ble gjenvalgt i 2015.

På forespørsel fra styret, består valgkomiteen også i 2017 av de samme medlemmene.

Vintervedlikehold
Killingmo ble engasjert på grunn av best pris. Vi er stort sett fornøyd, men det har kommet enkelte klager på fravær av strøing og brøyting og noe skader. Dette er fortløpende tatt opp med Killingmo som har respondert på klagene. Skadene som er gjort skal repareres i løpet av våren. Dugnad Det har blitt avholdt en høstdugnad samt en "akuttdugnad" ila høsten og vinteren. Det vil også bli avholdt en vårdugnad før årsmøtet. Det har vært godt oppmøte og god stemning på dugnadene! Det ligger et lag med subbus på ISI som skal brukes av beboerne til fylling av hull i veien. Dette har blitt informert om ved innkalling til dugnad og flere beboere har benyttet seg av tilbudet, til glede for oss andre.

Strøkasser
Strøkassene våre har blitt fylt opp etter behov gjennom vinteren. Asfaltering Ursvikbakken, første snutt av Dalsbergstien og nedre del av Dags vei har blitt asfaltert til glede for mange av oss. Støttemur langs Ursvikveien ned mot gamle Ursvik brygge I 2016 ble det satt opp en støttemur på utsiden av den opprinnelige muren som sikrer Ursvik vei ned mot bryggen. I den opprinnelige muren hadde det rast ut en stor stein og den resterende muren var ustabil. Holte Industri leverte et godt tilbud, og utførte jobben. Materialet ble kjøpt inn hos Gulbjørnrud sag og høvleri AS.

Støtte fra Nesodden velforbund
Vi har søkt Nesodden velforbund om tilskudd til støttemuren langs Ursvikveien, og har fått 16.453 NOK i støtte.