Styrets sammensetning etter årsmøtet 2017 har vært:

Hva Hvem På valg
Leder Mille Rønning 2019
Nestleder Line Capjon 2018
Styremedlem (kasserer) Magnus Fjogstad 2019
Styremedlem (Sekretær) Svante Aullis Löwenborg 2018
Styremedlem Ole Herman Sønsterud 2018
Varamedlem Alexander Meltzer 2018
Varamedlem Ubesatt 2018


Styrets forslag til kandidater ble godkjent av årsmøtet 2017. Styret konstituerte seg selv etter årsmøtet, og valgte Mille Rønning som leder.
Resterende styremedlemmer ble valgt inn i styret for to år.
Monica Telle har vært revisor og ble gjenvalgts som revisor. Knut Næsje har fungert som kasserer/forretningsfører.
Valgkomiteen har bestått av Magnus Fjogstad og Øystein/Gudrun Skjælaaen siden årsmøte 2017.

Båtbryggen, nye
En komite bestående av Pål Hogne Djuve, Morten Bjørnson og Knut Næsje ble nedsatt i 2014, for å arbeide med bryggesaken. De fikk mandat til å fortsette dette arbeidet i 2017/2018.

Beretning fra komiteen:
Kort historikk

Inntil forsommeren 2016 samarbeidet komiteen med Ursvikbuktens båtforening og Hellvikskog vel om en felles søknad for utvikling av småbåtbrygge i bukta.

Men da Ursvikbuktens båtforening med en dags varsel 28. juni 2016 fjernet gangbroen mellom Ursvik vels og deres bryggeanlegg, og derved forhindret Ursviks medlemmer adgang til eget område, anså bryggekomiteen at det ikke lenger var grunnlag for et samarbeid med båtforeningen og Hellvikskog vel.

Ved å ta vekk brua avskar de oss fra vår eiendom og «annekterte» Ursviks vels sjøareal. Komiteen fant da at Ursvik på egen hånd burde søke kommunen og utarbeidet en detaljert beskrivelse av hvordan vi kan utnytte vår eiendom på best mulig måte. Dette ble sammen med forespørsel om forhåndskonferanse oversendt kommunen senere på sommeren.

Kommunen ga imidlertid ikke svar fra seg. Med tanke på mulige høststormer la derfor bryggesjefen, for å sikre flytebryggene, ut moring med grov kjetting festet til det ytterste flyteelementet. Etter diverse purringer til kommunen fikk komiteen i mars inneværende år avtalt og gjennomført en forhåndskonferanse. Komiteen presenterte planene for flytebryggeanlegget, og fikk nyttig respons tilbake.

Våren/forsommeren 2017 utarbeidet komiteen detaljert kartmateriale over flytting av flytebryggene og antallet båtplasser, samt søknadsbrev om dispensasjon til kommunen og berørte naboer. Komiteen sendte rekommandert nabovarsel med brev og tegninger til Lisbeth Wesmann, eier av gnr. 2, brn. 26, velets nabo i nord, samt nabovarsel med følgedokumenter til Hellvikskog vel og Nesodden kommune. Til kommunen fulgte også et omfattende dokument som grunnlag for søknaden om dispensasjon fra kommuneplanbestemmelsene § 1 – 8.

Komiteen mottok bekreftelse fra samtlige for mottatt nabovarsel. Komiteen mottok 07.06.17 brev fra Lisbeth Wesmanns advokat Ingerid Eidesvik Lie ved Brækhus Advokatfirma DA. På vegne av sin klient argumenterte de mot dispensasjonssøknaden og «oppgraderingen» flytebryggen.

Før komiteen rakk å svare på brevet, gikk komitemedlemmet Morten Ove Bjørnson bort i en tragisk drukningsulykke. Arbeidet ble av den grunn lagt til side, men ble gjenopptatt vinteren 2018. Det er 2.mai sendt svarbrev til advokatfirmaet Bræhus, med kopi til kommunen. Komiteen har også bedt kommunen om et nytt møte i anledning innsending av fornyet dispensasjonssøknad.


Gangstier
Forlengelsen av Dags vei mellom Olavs vei og Granliveien er tidligere vedtatt å skulle fungere som gangvei.
På årsmøtet 2017 ble det bestemt at denne skulle oppgraderes.
Nesodden Eiendomservice ble hyret inn til å gjøre jobben.
Det er lagt god drenering av veistrekningen og nytt dekke.

Ristrappen
Det ble vedtatt på årsmøtet 2017 at Ristrappen skulle repareres.
Nesodden Eiendomservice ble hyret inn til å gjøre jobben.
Trappen har fått nye trinn der gamle var ødelagt, og løst rekkverk er erstattet med nytt.