Innkomne saker
8.1 Dags vei
Først vil jeg takke for at dere endret kartet til selskapet som var her å la ut Dustex (eller lignende) slik at de nå tok hele Granliveien og nedre del av Dagsvei. Det som ikke er helt bra er at deler av Dags vei har sklidd ut etter han var her. Om dette skyldes tyngden på bilen eller pga brytningen det blir fordi han kjøre med Tridem vet jeg ikke, men jeg tror det er lurt at dette gjøres noe med ganske raskt. Kommer septikkbilen her nå og ikke ser dette kan det fort gå galt.
Si gjerne i fra om jeg kan bidra med noe.

Øyvind Olsen
8.2 Skybasert styringssystem for Ursvik veilag
Styret ønsker å se på muligheten for å finne en skybasert løsning for drift av Ursvik veilag. Det er ønskelig at systemet skal kunne håndtere kontaktinformasjon om medlemmene, sende ut faktura, lagring av møteprotokoller, årsberetninger og eventuelt styre en hjemmeside mm. Konkret er tanken at styret skal se på en løsning som heter Styreweb i første omgang.

Styrets forslag til vedtak:
Ursvik vel gir styret mandat >l å undersøke om det finnes et egnet skybasert styringssystem for drift av veilaget. Om styret finner systemet godt egnet til formålet kan styret inngå en avtale. Årlig kostnad begrenses oppad til 5000.- pr.år. Om løsningen er fleksibel slik at det er mulig å ha et abonnement både for vel og veilag samkjøres dette.
8.3 Ursvikveien - Endring av matrikkelinformasjon gbnr.0/0 til 2/1
Kommunen ønsker å overta eiendomsretten til all eiendom som står markert som gnr 0 bnr 0 i matrikkellen. Det gjelder spesielt områder som i dag er brukt til veier.

Hele saken er grundig dokumentert i innkallingen til årsmøtet 2019, som kan lastes ned herfra

.