8.1 Forslag til vedtektsendring Ursvik Vel - ISI-Banen
Ursvik vel eier 1/4 av ISI-Banen og styret i ISI-Banen ønsker at alle vellene innarbeider i sine vedtekter eierforholdet til ISI-banen og forpliktelsen til å stille med en kandidat til ISIstyret med dennes vara. ISI-Styret har utarbeidet følgende vedtekt som er likelydende for alle fire vellene (Helvik vel, Hellvikskog vel, Oksval vel og Ursvik vel):

§9. ISI-Banen. Ursvik Vel er medeier i ISI-Banen, med 1/4 eierskap. Årsmøtet i Ursvik Vel velger en kandidat som styremedlem og en kandidat som dennes varamedlem til ISI-Styret. Årsmøtet velger kandidatene for en periode på to år av gangen. Dersom generalforsamlingen mangler valgbare ISI styrerepresentanter, får styret fullmakt til å finne representanter etter generalforsamlingen. Styreleder i Ursvik vel trer inn som vellets kandidat i ISI-styret om velet ikke finner annen kandidat. Nestleder trer inn som dennes vara.

Styrets forslag til vedtak:
ISI-styret sitt forslag til vedtekt vedrørende ISI-Banen inkluderes som en del av Ursvik vel sine vedtekter.

8.2 Støtte til drift av ISI-banen med 5000.- årlig

Styret ønsker at vellet bestemmer at drifttilskuddet til ISI-banen skal være 5000.- i året. Velet har støttet ISI-banen med tilsvarende summer for 2017 og 2018, men ønsker nå at dette innføres som en fast årlig kostnad inntil ISI-styret søker vellene om endringer av driftstilskuddet. Et fast årlig beløp gir styret i ISI-Banen en sikkerhet om at vellene bidrar til å dekke forpliktelser ISI-banen har som kommunale avgifter og strøm. Styret i ISI-banen ønsker for 2019 å se på behovet for forsikringer. I budsjett for 2019 utgjør kommunale avgifter, strøm og forsikring 17 300.-. Detaljer kan leses på vedlagte bilag fra årsmøte for ISI-banen.

Styrets forslag til vedtak:
Ursvik vel vil gi en årlig støtte til drift av ISI-banen på 5000.-. Om styret i ISI-banen ønsker å endre den årlige støtten vil endringen måtte godkjennes av årsmøtet i Ursvik vel

8.3 Reguleringsgruppa - Forslag til vedtak
Se under valget Reguleringsbestemmelser i kolonnen til venstre i inngangsbildet

8.4 Spørsmål fra Solheim
1)Hvorfor er ikke gangveien fra Olavsvei og nedover Dagsvei mot øst ferdigstilt? Veien er belagt med grov pukk og ikke lagt på siste finlag som i Kåres vei.
2)I Nesodden Kommunes budsjett for 2019 under vann, avløp og renovasjon står det følgende under investeringsforslag:
Ledningsanlegg Oksval/ Ursvik. Planlagt oppstart av områdeplan i 2018. Dette er en omfattende plan og regulering. Ventes å pågå i hele 2020 og 2021. Som det fremgår av budsjettpostene er aktivitetene i gang og det er av interesse å få styrets orientering om kommunikasjon med kommunen i denne saken , samt fremdrift i planene, til årsmøtet i mai 2019. Legger ved utskrift av budsjettet for NK vann og avløp.
Med hilsen
Grethe & Bjørn Solheim

8.5 Skybasert styringssystem for Ursvik vel

Styret ønsker å se på muligheten for å finne en skybasert løsning for drift av Ursvik vel. Det er ønskelig at systemet skal kunne håndtere kontaktinformasjon om medlemmene, sende ut faktura, lagring av møteprotokoller, årsberetninger og eventuelt styre en hjemmeside mm. Konkret er tanken at styret skal se på en løsning som heter Styreweb i første omgang.
Styrets forslag til vedtak:
Ursvik vel gir styret mandat >l å undersøke om det finnes et egnet skybasert styringssystem for drift av vellet. Om styret finner systemet godt egnet til formålet kan styret inngå en avtale. Årlig kostnad begrenses oppad til 5000.- pr.år.