Styrets sammensetning etter årsmøtet 2020 har vært :

Hva Hvem
Leder Magnus Fjogstad
Nestleder Alexander Meltzer
Styremedlem Terje Haug
Styremedlem Gudrun R. Skjælaaen
Styremedlem Ingrid Glad Fredriksen
Varamedlemer
Kasserer Knut Næsje
Valgkomité
Revisor Øystein Skjælaaen


Styrets arbeid
Styremøter
Det er avholdt 4 styremøter i perioden i tillegg til e-postkorrespondanse i saker hvor det ikke er behov for å møtes.
Styrets arbeide generelt
Styret har i perioden jobbet med saker vedtatt på årsmøtet 2020 i tillegg til løpende drift av vel-veiene. I punktene under nevnes hovedpunkter for 2020.
Veidugnader
Grunnet koronapandemien ble det ikke innkalt til noen felles veidugnad i 2020. I istedenfor har styret benyttet seg av profesjonelle aktører for å få utført større veireparasjoner, og en liten intern innsatsgruppe som har tettet huller ved behov. Styret vil i fortsettelsen legge opp til en årlig dugnad når forholdene ligger til rette for dette.

Medlemmer oppfordres til å gjøre mindre reparasjoner når det måtte passe den enkelte. Medlemmene i veilaget må også sørge for å rense grøfter og fjerne vegetasjon langs med egen eiendom da det har kommet tilbakemelding om at det på enkelte steder er vegetasjon som går ut i veibanen. Veilaget har Subus tilgjengelig på ISI-banen. Kun med krafse og rake kan en få gjort mye utenfor sin egen eiendom om det er behov.

Veiarbeider (priser inkludert mva)
Følgende arbeider ble utført:
- Gravearbeider i Dags vei.
- Grusing og skraping av veier etterfulgt av dustex.
- Ettervedlikehold av veibanen fra forskjellige innsatsgrupper i veilaget.

Dustex - Støvbinding
Det ble utført to behandling med Dustex av veiene i 2020. Arbeidet ble utført av Kingsrøed transport. Det ble ikke meldt inn behov for flere behandlinger denne sesongen. Styret forholder seg fortsatt til at medlemmene på årsmøtet 2019 ønsket at det kunne behandles med Dustex inntil fire ganger pr. sesong ved behov.
Vintervedlikehold
Vintervedlikeholdet ble i 2020 utført av Brøyt og Grav AS. Betingelsene er de samme som før med en grunnsats på 51 250 kr som inkluderer 10 brøytinger. Brøytinger ut over 10 ganger koster 5 000 kr pr.gang. For strøing betaler veilaget 5 625 kr per gang. Utgiftene for vindtervedlikehold i 2020 var på 72 500 kr.
Strøkasser
Ursvik veilag har en avtale med Nesodden Velforbund om fylling av strøkasser. Ordningen fungerer fint og kom best ut på pris da styret gjorde en undersøkelse i 2017. Kostnadene for fylling av strøkasser beløp seg til 9 860 kr i 2020.
Vedlikeholdsplan
Styret har landet på en enkel plan der det utføres et større stykke arbeid hver vår når snøen har smeltet. I forkant av arbeidene gjøres det en befaring slik at arbeidene settes inn der behover er størst. I tillegg til en maskinell utbedring av veiene på våren vil veiene gjennom sommersesongen behandles med Dustex inntil fire ganger pr. år ved behov.
I tillegg har styret nå funnet entreprenør som skraper veiene ved behov. Det antas at det vil være gunstig å få skrapt veien en til to ganger i året.
Økonomi
Veilaget hadde i 2020 en samlet inntekt på 186 772 kr, og utgifter på til sammen 371 404 kr. Resultatet for veilaget ble et underskudd på 184 632 kr.
Vintervedlikeholdet hadde i 2020 en samlet inntekt på 81 000 kr, og utgifter på til sammen 73 100 kr. Resultatet for vintervedlikeholdet ble et overskudd på 7 900 kr.
Pr. 31/12 2020 var sum egenkapital for veilaget 251 884 kr mens sum egenkapital for vintervedlikehold var på 107 558 kr.
Styret anser at egenkapitaleen til veilagets kontoer er på et fornuftig nivå og vil for 2021/2022 budsjettere for utgifter som i større grad samsvarer med inntektene.
Medlemmer
2020 var det totalt 133 eiendommer tilknyttet veilaget. Av dette er 65 andeler registrert som sommereiendommer 68 andeler registrert som helårseiendommer.

Styret i Ursvik veilag