Styrets sammensetning etter årsmøtet 2020 har vært:

Hva Hvem
Leder Magnus Linné Fjogstad
Nestleder Alexander Meltzer
Styremedlem Ingrid Glad Fredriksen
Styremedlem Terje Haug
Styremedlem Gudrun R. Skjælaaen
Varamedlem
Kasserer Knut Næsje
Valgkomite
Revisor Øystein Skjælaaen


Bryggekomitéen
Pål Hogne Djuve, Knut Næsje
Reguleringsgruppa
Pål Djuve, Catrine Sønsterud, Knut Næsje, Bjørn E. Høgevold
Styret ISI-Banen
Magnus Linné Fjogstad (Styremedlem), Per-Egil Gaarder (vara)
Styrets arbeid
Styremøter
Det er avholdt 3 styremøter i perioden i tillegg til e-postkorrespondanse i saker hvor det ikke er behov for å møtes. Ettersom styret i Ursvik vel per i dag er det samme som i Ursvik veilag samenfaller alle møtene i vel og veilag.
Styrets arbeid
Styret i Ursvik vel har i ikke hatt store prosjekter i 2021 så driftkostnadene for vellet er lave for 2021.

Den planlagte 100-års feiringen av Ursvik vel er fortsatt ikke gjennomført. Styret oppfordrer medlemmer til til å sette ned en gruppe for planlegging og gjennomføring av festen.

Styret har i perioden jobbet med saker vedtatt på årsmøtet 2021 i tillegg til løpende drift av vellet.

Arbeidsoppgavene har hovedsakelig bestått i å svare på henvendelser, holde kontakt med undergrupper, følge med på saker som berører vellets interesser og stått for sosiale aktiviteter.

Aktiviteten har vært lav men der er satt opp nye vei-speil i Dalsbergstien og krysset mellom Dalsbergstien og Knutsvei.

Det arbeides fortsatt for mer langsiktige løsninger rundt belysning på stien mellom Steinerskolen og Trygves vei. Grunnet høye priser har ulike løsninger måttet revurderes. Aktuelle forslag er å koble seg på eksisterende ledningsnett. Det er kontakt med kommunen angående dette.

Etter ønske fra årsmøtet 2021 ble det ble sendt en forespørsel til Viken Kollektivterminaler FKF angående etablering av busskur ved Dalsbergstien holdeplass. Vi fikk til svar at de var kjent med holdeplassen og har allerede planer om å montere et tak som skal festes til fjellveggen. Oppdraget er nær bestilling. Forventet leveringstid var foreløpig ukjent, men uansett i løpet av inneværende år (2022).

I samarbeid med Båtbrygga arrangerte vellet en dugnad for å rydde på vellets eiendom i bukta. det var et forholdsvis godt oppmøte og god stemning. Velet planlegger en lignende opprydding for kommende sesong.

ISI-banen
Det ble i 2021 igjen avholdt ISI-leker. Det har ellers vært løpende utleie i forbindelse med bursdager o.l. Styret for ISI-banen håper på økt aktivitet fremover.

På grunn av økte kommunale utgifter for drifting av ISI-banen ble driftsstøtten fra hvert av de 4 medlemsvellene ( Oksval vel, Ursvik vel, Hellvikskog vel og Hellvik vel) økt til 8000 kr pr. år etter fjordårets åresmøte. Denne driftsstøtten fortsetter uendret i 2023.

Båtbrygga
Bryggekomiteen har i 2021 og våren 2022 jobbet med avklaringer vedrørende utskifting av elementer tilknyttet flytebrygga. Dette har både dreid seg om finne en ny leverandør, samt oppnå de nødvendige tillatelser fra kommunen, samt spørsmål rundt finansiering.


Reguleringsgruppen
Da det ikke har kommet noen ny informasjon fra kommunen vedrørende planlagte områdeplan for VA-anlegg for Oksval/ Ursvik har det vært lite aktivitet i Reguleringsgruppa. Siste nytt i saken fra Nesodden kommune (august 2021) er at arbeidet vil starte opp etter at planen for Flaskebekk er vedtatt. Kommunen jobber for tiden med en revidering av Flaskebekplanen som ble vedtatt før jul med noen endringer.

Reguleringsgruppa har jobbet med en rullering av Kommuneplanens arealdel som nå er lagt ut på høring og fremmer en sak til årsmøtet. Vellets medlemmer anbefales å gå inn på kommunens hjemmeside for å se hvilke endringer dette kan få for Ursvik.

Økonomi
Resultatet for 2021 ble et overskudd på NOK 16921 kr. Egenkapitalen ved overgangen til 2022 var på NOK 306863 kr hvorav 62816 kr tilhører Båtbrygga. Vellets økonomi anses å være god. Da det ikke er planlagt noen større prosjekter for 2023 anbefaler styret at medlemskontingent for 2023 holdes på samme nivå som for 2022. Det vil si 225,-.

Medlemmer
I dag er det 127 registrerte medlemmer i Ursvik vel.

Styret i Ursvik vel